İHH İnsani Yardım Vakfı, Siyer Vakfı, Sosyal Doku Vakfı, Namaz Gönüllüleri Platformu, Sahn-ı Seman İslamî İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi, Medeniyet Vakfı, Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı'nın işbirliğiyle Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen “Diriliş Buluşmaları” konferanslar serisi tüm hızıyla sürüyor.
6’ncısı 15 Nisan Cuma günü Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak konferans, İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından Abdulmetin Balkanlıoğlu, Abdullah Yıldız, Ramazan Kayan, Mehmet Beşir Ervansoy, Muhammed Emin Yıldırım, Nurettin Yıldız ve Seyfeddin Huca, İslam dünyasının durumu ve yeniden diriliş yolunda mesajlar verecek.
Konya’daki konferansa Niğde, Aksaray, Nevşehir’in yanı sıra ilimizden de katılım gerçekleştirilecek. Programa 15 Nisan Cuma günü saat 15.30’da Aktekke Meydanından ücretsiz araç kaldırılacak. Katılım için Karaman İHH İnsani Yardım Derneğine isim yazdırılabilir veya 0 546 210 34 15 numaralı telefondan bilgi alınabilir. 
Bundan önceki konferanslar sırasıyla Kayseri, Malatya, Adana, Antalya ve Trabzon’da gerçekleştirilmişti.

DİRİLİŞ BULUŞMALARI ORTAK CANLI YAYIN FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT-3A (BATI) - DOWLİNK

FREKANS:  11129

SR:  4444​​

FEC:  5/6

POL:  H (YATAY)

UYDU ÇIKIŞ: 19:30

UYDU İNİŞ: 23:30