Sarıveliler Belediyesi tarafından İlçenin Anıt alanında Halk Konseri programı düzenledi.

Belediyenin kültür etkinliği kapsamında düzenlediği program' da fantezi müziğin sevilen sanatçısı Ferdi Gürses, sahne aldı.
Tüm halkın davetli olduğu programı; Belediye Başkanı Hayri Samur, İlçe Emniyet Amiri  Mevlüt Erdem Tülek, Sarıveliler Halk Bankası Şube Müdürü Recep Vural, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Sarıveliler halkı izledi.
Halk Konserine katılanlar etkinlik alanını doldurdu. Yoğun ilgiyle izlenen sanatçısı Ferdi Gürses etkinlikten dolayı kendisini ilçe halkıyla buluşturan Belediye Başkanı Hayri Samur’a teşekkür etti.
Başkan Samur," Sosyal etkinliklere önem vererek ilçemizde insanlarımızın kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması için Sarıveliler Belediyesi olarak bu programı organize ettik. Gerek kültürel, gerek sosyal programlar ve diğer alanlardaki hizmetlerimiz ile gece gündüz her zaman sizlerin yanında olacağız. Bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.