İş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan The Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri’nde "Avrupa’nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ve “Toplum İlişkilerinde En İyi Halkla İlişkiler Projesi” kategorilerinde “Gelecek Turizmde Projesi” bronz madalya kazandı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında Anadolu Efes’in katkılarıyla hayata geçirilen Gelecek Turizmde projesi, iş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ve en itibarlı ödüllerinden biri olan The Stevie Awards tarafından düzenlenen 11. Uluslararası İş Ödülleri’nde önemli bir başarı elde etti. Dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendirmeyi amaçlayan ve bu yıl 11’inci kez gerçekleşen The Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri’nde kazananlar açıklandı. İş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan bu platformda Avrupa’nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ve “Toplum İlişkilerinde En İyi Halkla İlişkiler Projesi” kategorilerinde “Gelecek Turizmde Projesi” Bronz Madalya kazandı. Ödüller, 10 Ekim 2014 tarihinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi.

Öte yandan dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri, 2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiriyor. Amerikan İş Ödülleri (American Business Awards), Uluslararası İş Ödülleri (International Business Awards), Stevie İş Kadınları Ödülleri (Stevie Awards for Women in Business) ve Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri (Stevie Awards for Sales & Customer Service) olmak üzere toplam dört program dâhilinde verilen Stevie Ödülleri, dünyanın dört bir yanındaki üstün kurumsal performansları ön plana çıkarıyor.

2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) İşbirliği ve Anadolu Efes’in katkılarıyla başlatılan ve yerel turizm aktörleri ve sivil toplum örgütlerinin, kamu kuruluşları ve özel sektörle işbirlikleri geliştirerek sürdürülebilir turizm alanında modeller oluşturmasını ve bu iyi örneklerin çoğalmasını amaçlayan projelerin yaygınlaşması Türkiye Turizm Stratejisi kapsamında Bakanlığın temel amaçları arasında yer alıyor.