Başbakan Binali Yıldırım’ın 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralanan vatandaşlara yönelik başlatılan yardım kampanyasına ilişkin yayınladığı 2016/18 sayılı genelgeleri doğrultusunda TOKİ Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kermes düzenlendi.

TOKİ Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul idaresinin birlikte organize ettiği kermese okul öğretmenleri ve öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hediye Yavuzaslan yaptığı açıklamada; “Kermesin amacının Başbakanlığın ilgi genelgesi çerçevesinde 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşımızın ailelerine ve yaralanan gazilerimize yardım etmekti. O karanlık gecede vatan hainlerine karşı gözünü kırpmadan canını ve kanını veren şehit ve gazilerimize az da olsa minnet burcumuzu ödeyebilmek, O kahraman şehit ve gazilerimizi unutmamak, unutturmamak ve daima hatırlatmak için organize ettiğimiz bu kermese öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu haftalık harçlıklarının tamamını bu kermes için harcadıklarını gördüm. Genç dimağların bu davranışları beni gelecek adına daha da umutlandırdı. Bu vesile ile kermeste emeği geçen herkese ayrı arı teşekkür ediyorum.15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımıza tekrar Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı iletiyorum. Mevla'm bu Millete bir daha 15 Temmuz gecesi yaşatmasın." dedi.