Genç Memur-Sen, lise öğrencilerinin “İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi” ile ilgili düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla ‘Ödüllü Mektup’ yarışması düzenliyor. Başvurular 26 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek. Yarışmada birinciye ‘Macbook’, ikinciye ‘Toshiba Notebook i5’, üçüncüye ‘Toshiba Notebook i3’, mansiyona ise ‘İpad Mini’ verilecek.
Mektuplar Karaman Genç Memur-Sen, Memur-Senİl temsilciliğine ve Eğitim-Bir-Sen Şube başkanlıklarına ulaştırılacak. Mektuplar CD’ye; İl-Mektup Adı (Örneğin, Kayseri-Kahramanlar) şeklinde kaydedilmiş olarak bir çıktısı ile birlikte teslim edilecek.
İl birincilerinin 4 Mart 2016 tarihinde ilan edileceği yarışmada, Türkiye geneli dereceye girenler mektupların ilanı ise 11 Mart 2016’da yapılacak ve il birincilerinin mektupları kitaplaştırılacak.

Temsilcilik adresi: SEKİÇEŞME MAH.HOCA MAHMUT CAD. YEMENİCİ AP.B BLOK NO:7 / KARAMAN (Karaman Belediyesi Karşısı, İl Müftülüğü civarı) Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı, ayrıca 0555 876 70 01 telefon numarası ile irtibata geçilebilir.