Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Resim-Sanat kursiyerlerinin yapmış oldukları eserlerden oluşan Kaligrafi sergisi, Belediye Taş Binası’nda vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

09 Haziran 2015 Salı günü katılım ve ilginin yoğun olduğu serginin açılışına, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Aslan Yıldız, Osman Selçuk Akbaş, gençlik liderleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin öğrenci ve vatandaştan yoğun ilgi gördüğünü belirten Şube Müdürü Aslan Yıldız,“ Genç yeteneklerimizin böylesine güzel çalışmalarını yerinde görmek ve bizleri mutlu etmiştir.Kaligrafi sergisi Gençlik Merkezi üyelerimizin yaptığı güzel çalışmalardan biri.Gençlerimizin emeklerini halkımızın beğenisine sunarak güzel bir olaya daha imza attık. Gençlerin içinde olduğu bütün projeleri destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gençlik Merkezi Resim-Sanat kursiyerlerinin yapmış oldukları eserlerden oluşan Kaligrafi sergisi Karaman Taş Binasında 15 Haziran 2015 tarihine kadar vatandaşla buluşmaya devam edecek.