Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi,8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karaman M Tİpi Kapalı Cezaevinde bulunan bayan mahkûmlar için bir dizi etkinlik düzenledi.
Karaman M Tipi Kapalı Cezaevinde gerçekleştirilen programa Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Vedat Akyar, Savcı Mehmet Sami Çağlayan ve Gençlik Liderleri katıldı. Dolu dolu ve eğlenceli geçen programda bayan mahkûmlar için gençlik merkezi üyeleri tarafından şiir dinletisi, tiyatro ekibi tarafından Eşref Paşalılar adlı oyun ve gençlik merkezi eğitmenleri tarafından müzik dinletisi etkinlikleri gerçekleştirildi.
Karaman Gençlik Merkezi eğitmenleri ve üyeleri tarafından gerçekleştirilen etkinliklerimahkûmlarla birlikte izleyen cezaevi idarecileri, hem mahkumlar için hem de personel için iyi bir sosyal etkinlik olduğunu belirterek Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne ve Gençlik Merkezi ekibine teşekkür etti.
Program, cezaevi yetkilileri tarafından Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ekibine teşekkür belgesinin verilmesi ve yapılan ikramların ardından sona erdi.