Eskişehir’de kendilerine ait 45 kişilik modern bir cep tiyatrosu kurarak çalışmalarını sürdüren “GO Sahne” iki yeni proje ile Eskişehirli tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Eskişehir’de, konservatuar mezunu sanatçıların bir araya gelmesi ile oluşan tiyatro, kendi ürettiği projelerin dışında, doğaçlama tiyatrosu, performans tiyatrosu gibi farklı ekipler ve farklı oyunlarla da sahnesini paylaşarak yoluna devam edecek. Eskişehirli tiyatro severler haftanın hemen her gecesi GO Sahne’de farklı bir oyun izleme şansı bulacak.

Konu ile ilgili ortak açıklama yapan GO Sahne’nin kurucuları Gökhan Soylu ve Süleyman Karaahmet, “Eğitimini aldığımız, kendimizi adadığımız; mesleğimizi, sanatımızı yani “tiyatroyu” çok önemsiyoruz. Sanatımızı, daha derinlikli, daha yenilikçi ve alışılmışın dışına taşımayı amaçlayan projelerle hayata geçirebilmek için GO Sahne çatısı altında bir araya geldik. Umarız GO Sahne bize olduğu kadar, Eskişehirli tiyatro severlere de yeni bir soluk getirir” ifadelerini kullandı.