İstiklal Ortaokulunun her yıl düzenlediği Kutlu Doğum Programı bu sene daha bir farklı geçti.

Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen programa Karaman Valisi Murat Koca, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Karaman Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş, Memursen İl Temsilcisi Eğitimbirsen Şube Başkanı Yunus Özdemir, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuranı Kerim tilaveti okunduktan sonra, Kutlu Doğum Haftası ile ilgili olarak Okul Müdür Yardımcısı Adem Büyükzengin'in kısa konuşmasının ardından, öğrencilerin uzun emekler sonucu hazırladığı programa geçildi.

Öğrenciler okudukları ilahi ve şiirlerle büyük beğeni toplarken, Yetenek Sissiz Türkiye Programıyla ünlenen ve tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan  Kum sanatı sanatçısı Veysel Çelikdemir gösterisiyle katılımcıları adeta büyüledi.

Veysel Çelikdemir kimdir?
Kum sanatı sanatçısı Veysel Çelikdemir 1983 de Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde doğdu.

2003′da Kırşehir Anadolu Güzel Sanatlar lisesinden mezun olan Veysel Çelikdemir
Aynı yıl Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 2007 Yılında üniversite eğitimini başarıyla tamamladı.

Kendisini çocukluğundan beri severek yaptığı işine verdi. Kitap resimleri çizdi çizgi romanlar hazırladı.
Değişik dergilerde karikatürler yayınladı.

Kumsanatınayla ilgilenmeye başlayan sanatçı Yeteneksizsiniz yarışmasıyla Finale kadar yükseldi. Aynı sene yetenek sizsiniz yılbaşı özel proğramana tekrar davet edilen sanatçı Yetenek Sizsiniz Rüya Takımının yarıştığı gecede Birinci olarak başarısını zirveye taşıdı.
Sanatını ülkemizde ve dünyada başarıyla sergilemeye devam etmektedir.