Ünlü İngiliz Model Amanda Harrington, estetik operasyon için İzmir’e geldi. Vücut şekillendirme operasyonu geçiren ünlü model, güzelliğinin sırlarını anlattı.

Katıldığı televizyon programları, dergilerdeki moda yazılarıyla ülkesi İngiltere’de sürekli gündemde kalmayı başaran güzel model Amanda Harrington, estetik operasyon için İzmir’e geldi. Estetik Cerrah Dr. Ali Üçkan’ın başarıyla gerçekleştirdiği vücut şekillendirme ve Brezilya Poposu operasyonlarının ardından açıklama yapan ünlü model, “İzmir’i ilk defa görüyorum. Aslında ben bir Türkiye aşığıyım. İki defa Bodrum’a tatile geldim. İzmir’i çok gezme fırsatım olmadı. Ameliyatımdan sonra bol bol kenti gezeceğim” dedi. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine İzmir’e geldiğini anlatan Harrington, “Doktor Üçkan’ın daha önce yapmış olduğu ameliyatların sonucu gördüm, muhteşemlerdi. Brezilya poposu ve vücut şekillendirme ameliyatı olan dört ünlü arkadaşımı da yakından gördüm ve ben de aynı ameliyatları olmak istedim” dedi.

Güzelliğinin Sırrı

İngiltere’de modellik, TV yapımcılığının yanı sıra moda yazıları yazdığını ve tasarımlar yaptığını anlatan ünlü model, “İzmir’de kendimi çok rahat hissediyorum. Gerek doktorum gerek ekipteki diğer insanlar gerçekten muhteşem” dedi. Ünlü model güzel kalmanın sırlarını ise şöyle anlattı: “Hiç kolay değil. Çok uğraş vermek gerekiyor. Cildime, saçıma sürekli bakım yapıyorum. Sağlıklı şeyler yiyorum, spor salonuna gidiyorum, sürekli yoga yapıyorum. Televizyonda 4-5 kg daha fazla görünüyorsunuz. TV ekranında olabildiği kadar güzel görünmek istiyorum, bu yüzden buradayım” diye konuştu.