Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin öğrenciler yararına düzenlediği ‘Arabaşı Gecesi’ne, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak, Kadın Meclisi üyeleri ve misafirler katıldı.

Arabaşı Gecesi’nden elde edilen gelirin öğrencilere destek amacıyla kullanılması için düzenlediklerini ve bu tür etkinlikleri Karaman’da gelenekselleştirmek istediklerini ifade eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak, birlik ve beraberlik duygularının bu tür etkinliklerle daha da arttığını söyledi.

Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Kent vizyonunun gelişmesi adına yürütülen projeler hakkında misafirleri bilgilendirerek şunları söyledi:

“Her toplantımızda söylediğimiz gibi biz Karaman Kent Konseyi olarak hiçbir siyasi görüş, ideolojik ayrım yapmadan ortak payda da üyelerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Karaman için her alanda gönüllülük ilkesiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. amacımız çocukların, gençlerin, kadınların, engelli vatandaşlarımızın ve Karaman halkının toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmak ve yerel karar alma mekanizmalarında aktif rol almalarını sağlamaktır. Bu memleket hepimizin… Daha güzel bir Karaman için güçlerimizi ve fikirlerimizi birleştirmeliyiz.”

Kent Konseyinin organize ettiği bu tür faaliyetlerle Karaman halkıyla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise: “Kent Konseyi Kadın Meclisimizin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte siz değerli vatandaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Sizlerle Karaman hakkında biraz konuşmak istiyorum. Karaman bakıldığında çok köklü ve güçlü bir geçmişe sahip olmakla birlikte her kesimden insana kucak açan bir şehir. Bir millet ne kadar güçlü geçmişe sahipse o milletin geleceği de o kadar büyük olur. Karaman’ın gelişmesine bu ülkenin ihtiyacı var. Farklı görüşlerin bir arada bulunduğu Kent Konseyi aracılığı ile Karaman için güzel çalışmaların yürütüldüğüne inanıyorum. Karaman için konuşulan her konuyu dikkatle ve önemle takip ediyorum. Fikir ve görüşleriniz bizlere çalışmalarımızda ışık tutuyor." dedi.

Düzenlenen etkinlik, misafirlerin çeşitli konularda görüş ve önerilerini iletmelerinin ardından devam eden müzik dinletisi ile sona erdi.