Karaman'da sivil toplum kuruluşları tarafından oluşturulan "Karaman Okuyor" projesi kapsamında yaklaşık 5 bin kişi aynı anda 30 dakika boyunca kitap okuduğu etkinlikte Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Aslan Yıldız, Vedat Akyar, Gençlik Merkezi Liderleri ve Gençlik ve Spor Kulübü izcileri bu anlamlı etkinlikte yerini alarak projeye destek verdi.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, Karaman halkının projeye yoğun bir şekilde destek verdiğini söyledi.
Herkesin canla başla bu projeye destek verdiğini ifade eden Çalışkan, “Karaman Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte tüm Karamanlı hemşerilerimizle Karaman Okuyor projeyi başlattık. Kentimizdeki bütün hemşerilerimiz canla başla bu projeye destek verdiler. Amacımız Türk dilinin başkentinde sevgi ve hoşgörünün diyarında yakışanı en iyi şekilde yaptık” dedi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” Karaman Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının başlatmış olduğu bu anlamlı projede bizlerde destek için yerimizi aldık. Şube Müdürlerimiz, Gençlik Merkezi Liderlerimizi, izcilerimiz, antrenör ve sporcularımız ile birlikte Aktekke Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte 30 dakika boyunca kitap okuyarak projeye verdiğimiz önemi belirtmek istedik” şeklinde konuştu.