Karaman Lisesi, Karaman Huzurevinde kalan yaşlılıklara yaşlılar haftası nedeniyle şiir dinletisi düzenledi. Dinletiye il Aile ve Sosyal Politikalar Müdür v. Servet Türegün, Huzurevi Müdürü Abidin Sever, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman, Müdür başyardımcısı Zeki Tuman, öğretmenler, öğrenci ve Huzurevi sakinleri katıldı.
İlker Ayaşın hazırladığı dinletinin Müzik direktörlüğün Mustafa Rıfkı Okur yaptı. Programda için sevgi ve saygı konulu şiirler okundu yaşlılarla sohbetler edildi.

Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman “Okul olarak öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra hayata da hazırlamaya gayret ediyoruz, onların bilinçli, çevreye duyarlı, iyi insanlar olması için gayret sarf ediyoruz.

Sosyal sorumluk projelerimiz kapsamında daha önce Karaman Devlet hastanesi ile de yaşlılar ve hastalara yardımcı olunması amacıyla hazırladığımız proje kapsamında çalışmalarımız devam ediyor, 19 Mart’da yine burada bir müzik dinletimiz olmuştu, bu kapsamda halen yürüttüğümüz çeşitli projelerimiz var. İstiyoruz ki öğrencilerimi her yönüyle yetişsin hayata hazır olsunlar”. Programın gerçekleşmesinde bize desteklerini sunan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Erkan’a, Huzurevi Müdürü Abidin Sever ve huzurevi personeline teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Program nedeniyle teşekkürlerini bildiren Aile ve Sosyal Politikalar Müdür vekili . Servet Türegün “Karaman Lisesi ile daha önce de müzik dinleti gerçekleştirmiştik, bu program ikincisi, önümüzdeki günlerde yine bu tür etkinlikler müdürlüğümüze bağlı diğer birimlerde de gerçekleştirilecek, bu anlamda bize bu gün böylesi güzel bir program sunan Karaman Lisesinin başta Müdürü Ayhan Kahraman, İdareciler, öğretmenler ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. Yaşlılarımız bugün güzel bir gün geçirdiler, onların yüzlerinde bir nebzede olsa bir tebessüm oluştu; buna katkısı olan herkesi kutluyorum” dedi.