Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin verdiği ve KMÜ Genç UNİKOP, Genç Tema, Gençlik Merkezim Öğrenci Toplulukları tarafından Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda düzenlenen konseri çok sayıda dinleyici takip etti.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Serkan Demirtaş, farklı bir müzik dinletisi olan acapella’yı kendilerine sergileme fırsatı tanıyan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti. 

KMÜ öğrenci toplulukları adına söz alan Genç UNİKOP Öğrenci Topluluğu Başkanı Sinan Çınardal ise Koro Şefi Fisun Balık ve öğrencilere teşekkür ederek konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yüksek bir insan toplumu olan Türk milletinin tarihi bir özelliği de güzel sanatları sevmek ve onunla yükselmektir” sözüyle son verdi.

Programda açılış konuşmalarının ardından sahneye Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Abdurrahman Onur Menekşe çıktı ve piyano ile çaldığı parçalarla dinleyenlere güzel dakikalar yaşattı. Ardından Şef Fisun Balık yönetimindeki Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Okul Korosu sahne alarak ‘Ötme Bülbül, Ufacık Taşlardan, Dertli Kaval, Karadan İndim Bugün, Çalın Davulları, Helvacı, Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok, Geçti Dost Kervanı, Ceviz Oynamaya Geldim, Evlerinin Önü Marul’ türkülerini acapella ile seslendirildi.

Beğeni toplayan etkinlik, Şef Fisun Balık’a ve Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Serkan Demirtaş’a onurluk takdim edilmesinin ardından sona erdi.