Peygamber Efendimiz (S.A.V) doğum günü münasebetiyle Müftülüğümüz tarafından Kur’an ziyafeti düzenlendi. Mevlid Kandili münasebetiyle İmam-ı Azam Camiinde düzenlenen programa Karaman Valisi Murat Koca, Vali yardımcısı Rıza Gençoğlu, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire amirleri, din görevlileri ve kalabalık bir halkın katılımı ile gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Nuri Değirmenci;''Bu yıl 4. sünü düzenlediğimiz Kur’an ziyafetine yoğun katılımdan dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere halkımıza din görevlilerimize, öğrenci ve öğreticilerimize ve Karaman halkına teşekkür ederim,'' dedi.
Efendimizin doğumuna ithafen Karaman genelinde din görevlileri ve vatandaşlarımız tarafından okunan 1884 hatmin duasını ise İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kınay yaptı. Konya Selçuklu ilçesinden Baş İmam-Hatip Ahmet Babur, Meram İlçesinden Halil İbrahim Üren ve Mehmet Erarabacı, Müftülük Murakıbı Osman Etyemez, Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursu Öğretecisi Osman Aslan ve Kadirhane Camii İmam Hatibi Mehmet Şimşak tarafından okunan Kur’anı Kerimi huşu ile dinleyen vatandaşlar soğuk havaya rağmen kuran ziyafetine akın etti.