Dün akşam Karaman Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğretmeni ve öğrencilerinin düzenlediği Kaç Seneler Geçti-1 Konseri'ne büyük ilgi vardı.

Konsere İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Garnizon Komutanı Albay Selçuk Boz, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Selmani Karaçam, Şube Müdürleri Zeki Tuman, Adem Büyükzengin, KMÜ Spor ve Kültür İşleri Daire Başkanı Mustafa Avcı, okul idarecileri öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.


Eserlerin düzenlemelerini ve orkestra şefliğini Karaman Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Piyano ve Klasik Gitar Öğretmeni Rıza Atçeken'in yaptığı gecede, okul öğrencilerinden oluşan grup, konuklarına adeta bir nostalji rüzgarı estirdi. Segilenen film müziklerinin, karelerininden  de görsel olarak sunulması güzel bir uyumu da oluşturdu.

Müzik grubunun,  Neşeli Günler, Titanik, Karayip Korsanları gibi film müziklerinin yanında, dizilerdeki fon müziklerini, eski popüler müzikleri de icra ettiler.

 Öğrencilerin çaldığı Yan Flüt, Klasik Gitar, Piyano ve orkestra şefi Rıza Atçeken'in uyumu ve müziklerin icrası geceyi daha da güzelleştirdi.

Konser sonrası yoğun alkış alan grup tebrikleri de kabul etti.

Gecede görev alanlar;

Orkestra Şefi; Öğretmen Rıza Atçeken

Öğrenciler;
Hatice Gülşen - Yan Flüt
Simge Vasfiye Öğüt - Yan Flüt
Aslıhan Başlılar - Yan Flüt
Yasemin Saraç - Yan Flüt
Yüksel Küçükatçeken - Yan Flüt
Nazlıcan Atçeken - Yan Flüt
İsa Berker Uçak - Klasik Gitar
Yasin Kılıç - Klasik Gitar
Murat Uysal - Klasik Gitar
Hasan Ozan Özçelik- Piyano