Katılım ve ilginin yoğun olduğu serginin açılışına, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, , İl Defterdarı İhsan Mintaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Akçay, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, basın temsilcileri, gençlik merkezi üyeleri ve davetliler katıldı.
Serginin öğrenci ve vatandaştan yoğun ilgi gördüğünü belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,“ Genç yeteneklerimizin böylesine güzel çalışmalarını yerinde görmek bizleri mutlu etmiştir. Resim-Sanat eğitmeni Abdurrahman Saltan hocamızın el sanatları kulübü öğrencilerimizle yaptığı bu güzel çalışmalar bizleri gururlandırdı” diye konuştu.
GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ
Gençlerin içinde olduğu bütün projeleri desteklediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak ilimizdeki tüm gençliği kucaklayan anlayışla çalışıyoruz. Dolayısıyla el sanatları kulübümüz ile birlikte güzel bir sergi açmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız. Gençlik merkezimiz bundan sonra bu tip etkinlikler ile geleceğimiz olan geçlerimizin yanında olmaya devam edecektir” dedi.
Mevlana’dan İnciler sergisi, Karaman Taş Binasında 05 Şubat 2016 Cuma gününe kadar açık kalacak.