AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda incelemelerde bulundu.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede yapımı devam eden projelerinden biri de Merkezefendi Mahallesi’nde yapılıyor. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, baretleri taktı, yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nın inşaatında incelemelerde bulundu. Vekil Tin ve Başkan Subaşıoğlu, yapımı süren projenin tüm detaylarını, ayrıntılarıyla inceledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in proje ile özel olarak ilgilendiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak koşu yolu ile Şirinköy yolu arasında güzel bir lokasyonda yapımını sürdürdüğümüz Kültür Merkezi ve Nikâh Salonu inşaatımız son sürat devam ediyor. Bugün Sayın Milletvekilimiz Şahin Tin bu proje ile özel olarak ilgilendi, bize birçok konuda hep destek verdi. Bugün yerinde görmek için birlikte inşaattayız. Misafirimiz olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Burada tüm projeyi yerinde inceledik. Burası çok entegre bir proje. 250 araçlık yeraltı otoparkı, 700 kişilik büyük salon, 250 kişilik küçük salon, 500 kişilik nikâh salonu 80’er kişilik salonlardan oluşan proje. İnşallah Merkezefendi Belediyesi olarak en kısa sürede burayı bitirip hizmete almak istiyoruz. Denizli’de davet ve organizasyonların merkezi olacak çok güzel lokasyondaki projemiz inşallah çok kısa bir sürede tamamlanmış olacak. Sayın Milletvekilimiz Şahin Tin’e projemize yakından ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Projenin AK Parti Belediyeciliğinin farkını ortaya koyduğunu belirten, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi ilçesine böyle bir proje kazandırdığı için Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu, tebrik etti. Tin açıklamasında, “Güzel bir proje hazırlanmış, biz de yerinde inceliyoruz. Modern, farklı ve fonksiyonel bir proje olduğunu görüyoruz. Denizlimiz büyüyor ve gelişiyor. Bu anlamda belediyelerimize çok iş düşüyor. Burada başkanımız talepleri karşılayacak nitelikte çok özel bir proje hazırlamış. İçinde birçok nikâh ve toplantı salonlarının olduğu, modern dizayn edilmiş güzel bir proje görüyoruz. İnşallah yapımı tamamlandığında ilçe halkına hizmet verecek muhteşem bir eser ortaya çıkmış olacak. Bu eser şehrimiz insanına çok büyük fayda sağlayacak. Büyük bir ihtiyaca cevap vermiş olacak. AK Parti’ye mensup her bir belediye başkanımız millete hizmet yolunda önemli projeler hayata geçiriyor. Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu da ileri görüşü ve olaylara farklı bakışıyla AK Parti belediyeciliğinin farkını ortaya koyuyor ve güzel eserler kazandırıyor. Bu anlamda bizlerde belediye başkanlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve destek oluyoruz. Bu vesileyle bu projeyi hayata geçiren belediye Başkanımız, ekibi ve çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Çalışanlarla çay molası verdiler

Açıklamaların ardından AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gerçekleştirdikleri inceleme gezisinde Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nın inşaatında çalışan ustalarla çay molası verdi.