N'aber Tiyatrosu Yine Coşturdu

N'aber Tiyatro ekibinin hazırladığı '' Ortaya Karışık '' tiyatro gösterisinde birbirinden güzel oyunlar izlemeye gelenler tarafından büyük beğeni topladı.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezi üyelerince oluşturulan ve ekim 2012'den beri faaliyetlerine devan eden N'aber Tiyatrosu hazırlamış oldukları '' Ortaya Karışık'' adlı tiyatro gösterisi ile Karaman halkına güzel bir gece yaşattı.

Gösteriye ilginin beklenenden fazla olması, gelen izleyiciler arasında yer sorununa sebep olsa da, N'aber Tiyatrosu oyuncularının performansı bu sorunu gölgede bırakmasını bildi. Usta oyuncuları aratmayan performansları ile göz dolduran oyuncular bu güzel gecede 7 oyun sergilediler. Yönetmen Mustafa Çoşkun ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden N'aber Tiyatrosu oyuncuları azmin ve gayretin sonucunda Karaman'da büyük bir kitleye ulaştılar. Absürt komedi tarzında oyunlarını hazırlayan ekip, ekim 2012'den beri dördüncü gösterilerini sergileyerek Tiyatro Kültürünü ilimize tanıttılar.
Gösteri sonunda açıklamada bulunan yönetmen Çoşkun; '' Kurulduğumuz tarihten itibaren azim ve gayretle çalışıyoruz. Dördüncü oyunumuza çıkmanın tatlı bir heyecanı var tüm ekibimizde, gelen izleyici kitlesinin büyüklüğü kısa zamanda büyük bir kitleye ulaştığımızın göstergesidir. Bu gece bizi yalnız bırakmayan, oyunumuzu izlemeye gelen herkese, gösterdiği performanslarıyla göz dolduran oyuncu arkadaşlarıma, en başından beri bizleri her konuda destekleyen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Kasım Aydoğdu'ya ve Gençlik Merkezi sorumlularına teşekkür ediyorum '' dedi.
N'aber Tiyatosu hakkında biraz bilgi vermek gerekirse; Tiyatro ekibi 2012 yılının sonbaharında Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor il müdürlüğü katkılarıyla Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulmuştur. Üç aylık bir hazırlanma sürecinden sonra faaliyetlerine ve gösterilerine Karaman’da başlamıştır. Tiyatro kültürünü benimsemiş ve bu sanatsal değeri toplum ile paylaşmak için kurulmuş bu ekip daha sonraları "N'aber Tiyatrosu" ismini almıştır. Kurulduğu ilk andan itibaren tiyatroya gönül veren herkese kapılarını açmış ve bu kültürü bütün insanlarla birlikte kucaklamayı amaç edinmiştir. Absürt komedi tarzında kurgusal parodiler canlandıran ekibimiz, bugün belli bir sanatsal yetkinliğe ulaşmış bir sahne arkası ekibi ve oyuncu kadrosunu bünyesinde barındırmaktadır. Faaliyetlerine devam etmekte olan bu topluluk, tiyatro severleri büyük bir hoşgörü ile karşılamak için gösterilerine hız kesmeden devam edecektir.