Alperen Sarıkaya, Alaattin Bozkurt, Mustafa Eser ve Tahir Çetin tarafından Karaman'da ‘’O Ses Karaman’’ yarışması düzenleniyor. Sesine güvenen ve yetenekleri sergilemek isteyen gençler yarışmaya katılacak. Birinci olan yetenekli gence ise ödül olarak profesyonel albüm yapılacak.

ÖDÜLLER

1. Olan Yarışmacıya Single Albüm (Profesyonel)

2. Olan Yarışmacıya Müzik Aleti (Bağlama/Gitar/Keman)

3. 4. ve 5. Olan Yarışmacılara Sürpriz Hediyeler

KATILIM KOŞULLARI VE PROGRAM İÇERİĞİ

www.sihirlilambamusic.com

Yukarıdaki başvuru formu linkine tıklayarak eksiksiz formu doldurunuz.

Başvuru 24 Ocak 2017 - 01 Mart 2017 tarihleri arası online başvurular alınacaktır.

Yaş sınırı yoktur.(18 yaşından küçük katılımcılar için istenecek belgeler başvurudan sonra bilgilendirmesi SMS’i ile yapılacaktır.)

24Ocak - 01Mart 2017 tarihleri arasında online başvuru yapana tüm yarışmacılar arasından sahne alacak finalistler 01 -05 Mart 2017 tarihleri arasında belirlenecektir. Bilgilendirmeleri SMS ile yapılacak ve telefon görüşmesi yapılacaktır.(Başvuru ekranında lütfen iletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.)

5 Mart - 8 Mart tarihleri arasında final gecesine hazırlık çalışmaları ve provaları yapılacaktır. Provalar Kent Otel Yanında bulunan Sihirli Lamba Müzik Market Prova ve Ses Kayıt Stüdyosunda yapılacaktır.

Final Programı 9 Mart 2017 tarihinde Saat: 19.30'da KENT OTEL'de  ve halka açık olan bu organizasyonda performanslar canlı olarak yapılacaktır.

Final programında konuk sanatçılar tarafından konser verilecektir.​

Alperen SARIKAYA & Alaattin Bozkurt & Mustafa Eser & Tahir Çetin

BAŞVURU LİNKİ; http://www.sihirlilambamusic.com/