Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından çocukların zihinsel, kültürel, sosyal ve daha birçok açıdan gelişmesine katkıda bulunmak ve onları bir nebzede olsun mutlu edebilmek amacıyla yaklaşık iki ay önce başlattığı oyuncak toplama kapmayası sona erdi. “Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver” sloganı ile başlatılan kampanya boyunca gençlik merkezine bağışlanan oyuncaklar toplandıktan sonra, asıl sahiplerine hediye edilmek üzere gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından paketlendi. Paketlenen oyuncaklar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Eğitim Uzmanı Fahrettin Bozkaya, KMU Gençlik Merkezim Topluluğu Başkanı Mehmet Alp, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından Karaman’ın Gülkaya Köyü’nde eğitim gören öğrencilere hediye edildi. Çocuklar aldıkları hediye oyuncaklarla mutlu olurken, alana getirilen palyaço ile de hoşça vakit geçirdi.

Hediye edilen oyuncakların öğrencileri çok mutlu ettiğini belirten Gülkaya İlkokulu müdürü Ayhan Zerman, kampanyaya destek veren duyarlı Karaman halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Çocuklarımızı mutlu etmenin en güzel yolunun oyuncak olacağını düşündüklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen;” Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz ve “Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver” sloganı ile başlattığımız oyuncak toplama kampanyamızda Gülkayalı öğrencilerimize hediyelerini teslim ettik. Kampanya boyunca duyarlı vatandaşlarımızdan çok büyük destek gördük. Çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu edebildiysek eğer bu bizler için çok büyük bir kardır. Çocuklarımız pahalı hediyeler değil oyuncak istiyorlar. Oyuncak bir çocuk için arkadaş, umut ve tebessümdür” dedi.

“Oyuncaklar Yerine Ulaştı”
Kendisi için böyle bir kampanyanın çok anlamlı olduğunu ve böyle bir şeye vesile olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Gençlik Merkezimizin başlattığı kampanya ile oyuncağı olmayan çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve onların mutluluğuna ortak olabilmek için başlattığımız kampanyada öğrencilerimize hediyelerini teslim ettik. Kampanyaya destek veren duyarlı vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gördük ki oyuncaklar gerçekten gitmesi gereken yere ulaştı ve çocuklarımızın gözlerinin içindeki mutluluk bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Çocuklarımızın oyuncakları ellerine aldıkları anda gözlerinin içindeki ışıltı ve sevinç inanın görülmeye değerdi. Çocuklarımızın mutlu olmaları için gençlik merkezimizin sosyal sorumluluk projeleri bundan sonraki süreçte de devam edecek”.