Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları, her yıl düzenlediği  görkemli yıl sonu gösterilerine bu yıl da devam etti.
    
      20-24 Mayıs tarihleri arasında yapılan  programlarda, 1. sınıf ve anasınıfı öğrencileri, okulda ve Piri Reis Kültür Merkezi’nde ailelerine ve davetlilere keyifli anlar yaşattılar. 

Yıl sonu gösterisi olarak hazırlanan bu özel etkinlikler için bilgi veren okul müdürü, Mustafa Ün:” 1. Sınıf öğretmenlerimiz Turgut Küçük, İzzet Sinat ve Nevzat Erbay ile anasınıfı öğretmenlerimiz, Nilay Evcen ve Mine Yalçın’ ın hazırladığı , diğer öğretmen arkadaşlarımızın katkılarıyla, dört gün ayrı ayrı yapılan yıl sonu gösterilerimizde, öğrencilerimiz ile bir kez daha gurur duyduk. Okulumuzda aldıkları eğitimi yetenekleriyle birleştiren öğrencilerimiz şiir, şarkı, dans ve tiyatro performansları ile  bizlere tarifsiz duygular yaşattılar. Gerek kostümleriyle, gerekse etkinliklerdeki sunumlarıyla görevlerini fazlasıyla yerine getiren öğrencilerimiz aileleri tarafından  dakikalarca alkışlandı. Programların sonunda, anasınıfı öğrencilerimiz 1. sınıfa, 1. sınıf öğrencilerimiz ise  akademik başarılarına hazır olduklarını gösterdiler. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı başında faaliyete  geçecek olan ilkokul binamızda öğrenimine devam edecek olan bu öğrencilerimiz,  daha kaliteli şartlarda eğitim öğretim imkanı bulacaklar. Kapalı spor salonumuz ve konferans salonumuzla birlikte öğrencilerimizin sosyal etkinliklerini çeşitlendirmiş olacağız. 
      Sahip oldukları özgüven ve doğal davranışlarıyla dikkat çeken tüm öğrencilerimiz, gösterdikleri performanslarıyla ailelerinin ve öğretmenlerinin beğenisini kazandılar. Dört gün boyunca programların yürütülmesinde emeği geçen bütün personelimize, öğrencilerimizin anne, babalarına ve  minik yavrularımıza çok teşekkür ederim.” dedi.