Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Tuğba Özay, Dost Elver ve Ender Gülçiçek’in rol aldığı, “Pardon Bekar mısınız?” adlı iki perdelik tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kırkağaçlılarla buluştu.

Yasemin Düğün Salonunda sergilenen oyunu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alpaslan Ustamehmetoğlu, Kırkağaç Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Duman, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz ve az sayıda Kırkağaçlı izledi.

Mustafa Arukoğlu’nun yazdığı Apo Kaya’nın yönetmenliğini üstlendiği iki perdelik oyunda, huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Damla ve Burcu adlı iki öğrenciyle çat kapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu’nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmaca anlatılıyor. Oyun, gerek konusu gerek usta oyuncuların performanslarıyla Kırkağaçlı tiyatroseverlerin beğenisini kazandı.

Oyunun sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, oyuncuları kutlayarak çiçek takdim etti.

Usta oyuncu Sinan Bengier de, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.