Kötü hava koşullarına rağmen programlarını iptal etmeyerek Karaman’a gelen usta oyuncular izleyicilere gülme krizi geçirtti.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda kalabalık bir izleyici karşısına çıkan Pijamalı Adamlar adlı tiyatro gösterisinde ünlü oyuncular Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı etkileyici bir performans sergileyerek salondan büyük alkış aldılar.

Necmi Yapıcı’nın yazdığı ve yönettiği Pijamalı Adamlar, Kimi hayat şartlarından, kimi trafikten, kimi aşkından delirmek üzere... "Kim akıllı kim deli? Nasıl ayırt etmeli? İçerdekiler mi daha deli, yoksa dışardakiler mi?" sorusunu soran Pijamalı Adamlar, bir akıl hastanesinde delilerin oynadığı müzikli bir oyun. Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan oyunda, aslında günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığını gözler önüne sergiledi. İki perdelik trajikomik oyun Karaman seyircisinden tam not aldı.

Tiyatro gösterisi, plaket takdiminin ardından sona erdi.