Birbirinden renkli ve farklı etkinlikleri Bergamalılar ile buluşturmaya devam eden Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) muhteşem bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşandı.

Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu’nun, koro şefi Oğuz Özvardar’ın 20. yılı anısına vermiş olduğu konserde Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserleri BerKM sahnesinde seslendirildi.

İki bölümden oluşan ve solo şarkıların da söylendiği konserde toplamda yirmi eser seslendirildi. Konserin sonunda sahneye gelerek koro şefi Oğuz Özvardar’a teşekkür eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Bu konser özel bir konser. Sevgili hocamız 20 yıldır burada. Bergama’nın kültürel yaşamına Bergama’daki müzisyenlerimize çok önemli katkıları var. Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Umarım uzun yıllar Bergama’da sizlerle, sanat müziği seven dostlarla ve müzisyen arkadaşları ile birlikte nice konser verecekler ve belki de birçok gencin müzik yaşamına atılmasında da önünü açmış olacaklar. Konsere katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konserin bitiminde koronun solistlerinden Gülten Üze koro adına Başkan Mehmet Gönenç ve Şef Oğuz Özvardar’a çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.