30 Mayıs 2014 Cuma günü Kâzımkarabekir kapalı spor salonunda gerçekleşen konsere Vali Murat Koca ve eşi Hanımefendi Vildan Koca, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış ve eşi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Karaman Valiliğin öncülüğünde Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü tarafından İlimizde gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişi kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçıları Selma Geçer ve Orhan Ölmez konser verdi.

Konserin ardından bir konuşma yapan Vali Murat Koca, Karaman Valiliğinin öncülüğünde Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün de katkılarıyla İlimizde gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişi kapsamında 19 Mayıs tarihinde yapılması planlanan konserlerin Soma’da yaşanan maden faciası ve yaşanan acılardan dolayı 30 Mayıs tarihine ertelediklerini ifade etti.

Vali Koca konuşmasının sonunda sanatçılar Selma Geçer ve Orhan Ölmez’i bu güzel ve anlamlı gecede Türkçe’nin başkenti Karamanda konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederken ve verdikleri bu güzel konserlerden dolayı teşekkür etti.