Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşide vine videolarının en çok ilgi gören isimlerinden Can Tosun, Berat Toksöz ve Bülent Mert’in yanı sıra Twittter üzerinden Türkiye’nin en çok konuşulan adamı olarak bilinen Semih Varol öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiye kendilerini tanıtarak başlayan sosyal medya fenomenlerinden Can Tosun vine videolarında sima olarak belli belirsiz yer aldığını hatırlatarak, mix tarzı videolarla vine dünyasına adım attığını ve Türkiye’de bu tarzı yapan ilk kişilerden biri olduğunu söyledi. 
Tosun, 2011 yılında NTV’de yayınlanan Euro Basketbol Şampiyonası’nda basketbolcuların konuşmalarından derlediği özel videolarla gündeme geldiğini belirterek, “Daha sonra bu yeteneğimi vine dünyasına taşıyarak farklı bir boyut kazandırdım. Aslında esas mesleğim aranjörlük fakat arkadaşlarımın destekleri ile videolarım da iyi yerlere geldi. Videolarımın beğenilmesi ve ünlü isimler tarafından paylaşılması, herkes tarafından izlenmesi beni mutlu ediyor.” dedi. 

Çankaya Üniversitesi son sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Berat Toksöz ise sosyal medyaya ve vine videolarına işsizlik sonucu başladığını ifade ederek “Boşlukta olduğum bir dönemde başladığım vine serüvenim yaklaşık iki yıldır sürüyor. Türkiye’nin hemen her yerinde sahne alıyorum ve DJ’lik yapıyorum. Müzisyen kimliğimi videolarla süsleyerek yoluma bu şekilde devam ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Twittter’ın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Semih Varol ise Nişantaşı Üniversitesinde okuduğunu hatırlatarak Twitter macerasının 2013 yılında kendisinin başlattığı ‘takip edeni takip ederim’ isimli hashtag ile geliştiğine dikkat çekti. Varol, “Beyaz Show’da yer almak benim için çok iyi oldu. Bu sayede beni herkes tanımış oldu ve şimdi 1 milyon takipçiye sahibim. Yakın zamanda çıkan ‘Başkası Olma Kendin Ol’ isimli kitabım Türkiye’de en çok satılan kitaplar arasına girdi.” dedi. 

Daha sonra Can Tosun, Berat Toksöz ve Bülent Mert’in en çok beğenilen videolarından oluşan görüntüler öğrencilerle paylaşıldı. Öğrencileri kahkahaya boğan videoların ardından Can Tosun, söz ve bestesi kendisine ait olan şarkıları seslendirdi. 

Öğrencilerin sosyal medya fenomenlerinin özel yaşantıları ve sosyal medya hakkında merak ettikleri sorularının cevaplandırılmasıyla devam eden söyleşi, konuklara çiçek takdim edilmesiyle sona erdi.