Bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan, kurum müdürleri, STK temsilcileri, dernek üyeleri ile davetliler katıldı.
TÜMSİAD Karaman Şubesi Başkanı Mahmut Selim Dülger, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı her bir Müslüman’ın kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği ve her yıl müminlerin değiştirmek ve dönüştürmek üzere gelen rahmet ayı, bereket ayı mağfiret ayıdır. Bizi böyle bir aşkla heyecanla Ramazan'a kavuşturan rabbimize Hamdi senalar olsun. Zarafet kardeşlik dayanışma ramazan'ın bize getirdikleridir” dedi.
TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan ise konuşmasında, TÜMSİAD’ın 12 binin üzerinde üyesi oluğunu hatırlatarak, “2005 yılında bütün insanlığa hizmet edebilmek için kurulan TÜMSİAD, 2016 yılına geldiğimizde 53 yurt içi şubesi ve başta Almanya, Hollanda, Danimarka ve Fransa olmak üzere genel merkezler 45 ülkede temsilciliğiyle iş adamlarıyla birlikte olmaya devam ediyor. 2005 yılında üye sayısı binleri bulan TÜMSİAD, 2016 yılına gelindiğinde üye sayımız 12 binlere ulaştı” dedi. Ceylan, “Bizlerin amacı bütün insanlığa hizmet edebilmek ve iş adamlarımıza katkıda bulunabilmek ve daha çok kobileri temsil eden STK olmamız nedeniyle de kobilerimizin finansal yönetimsel anlamda yaşamış olduğu sıkıntıları bilerek onların önünü açabilmek ve gelişen dünyada teknoloji değişiyor, ulaşım değişiyor, iş adamlarında hak ettiği noktaya gelebilmesi için takip eden değil de takip edilen olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2023 vizyonumuzu hepimiz önemsiyoruz. Bu doğrultuda hepimiz çalışıyoruz. Bu hedeflere ulaşabilmek için de yeni aktörlerin oluşması lazım ve yeni ihracat yapabilecek iş adamlarımızın oluşması lazım. Bu oluşacak yeni iş adamlarımızla buralarda ve diğer şubelerimizde katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.