Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Haftası münasebeityle yapılacak olan resim yarışmasi ile ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride;

''Toplumda turizm konusunda farkındalığı arttırmak, turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla; her yıl 15-22 Nisan  tarihleri arasında “Turizm Haftası” kutlanmaktadır.

        15-22 Nisan 2012 tarihleri arasında kutlanacak olan TURİZM HAFTASI nedeniyle; Turizm Haftası Kutlama Komisyonu tarafından 16 yaş ve üzeri vatandaşlarımız arasında İlimizin tarihi, turistik ve kültürel alanlarına ait resim yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya ait şartname Müdürlüğümüzden temin edilebilir. Halkımıza önemle duyurulur. ''dendi.



2012 YILI TURİZM HAFTASI

 RESİM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

 

Toplumda turizm konusunda farkındalığı arttırmak, turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla; her yıl 15-22 Nisan  tarihleri arasında “Turizm Haftası” kutlanmaktadır.

15-22 Nisan 2012 tarihleri arasında kutlanacak olan TURİZM HAFTASI nedeniyle; Turizm Haftası Kutlama Komisyonu tarafından 16 yaş ve üzeri vatandaşlarımız arasında İlimizin tarihi, turistik ve kültürel alanlarına ait resim yarışması düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda

 KATILMA ŞARTLARI:
1- Yarışmaya 16 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilecektir.

2- Yarışmaya verilecek resimlerin kısa kenarı 40 cm.den az, uzun kenarı 80 cm.den fazla olmayacaktır.

3- Yarışmaya eser verecek olan vatandaşların kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta serbesttir.

4- Resimler, Karaman’da bulunan  tarihi, turistik ve kültürel varlıklarımızdan olması zorunludur.

5- Yarışmaya katılanlar eserlerini en geç 08 Nisan 2012 tarihine kadar doğrudan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.

6-İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler 13 Nisan 2012 tarihinde vatandaşlara bildirilecektir.

7-İlk 3 dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verilecektir.


Geniş bilgi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden temin edilebilir.

Telefon: 213 01 92  –   212 67 41