KMÜ Yağmur Damlası Öğrenci Topluluğu ve Karaman Mostar Gençlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen gösteriye KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“Yıllar geçtikçe masumiyetimizi kaybettik”

 Bekir Develi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirdiği gösteride izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Eğlenceli üslubuyla salondakileri kahkahaya boğan ünlü isim diğer yandan ise toplumumuzda yaşanan yozlaşmaya dikkat çekti. Teknolojiyle iç içe olmadığımız dönemlerde toplum olarak daha saf ve daha masum olduğumuzu hatırlatan Develi, “Gün geçtikçe kendimize yabancılaştık. Kültürümüzden uzaklaştık ve atalarımızda gördüğümüz o masumiyet, yıllar geçtikçe kaybolmaya başladı.” dedi.

“İçtenlikle edilen duayı Allah muhakkak kabul eder”

Yurtiçinde ve yurtdışında binin üzerinde gösteri yaptığını ve 62 ülke gezdiğini söyleyen Bekir Develi gösteri hayatına nasıl başladığını anlattı. Elindeki paranın tamamını küfürsüz ve argosuz bir gösteri yapabilmek için harcadığını belirten Develi, “Zaman zaman zorluklar yaşadım. Tam pes etmek üzereydim ki Allah dualarımı kabul etti ve bana çok istediğim bu hayalimi gerçekleştirme fırsatı verdi. İçtenlikle, gerçekten isteyerek dua ettiğinizde Allah mutlaka sizin o isteğinizi yerine getirir.” diye konuştu.Bekir Develi, öğrencilere evlilik, aile yaşantısı, eş seçimi gibi çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak özel hayatından iş yaşantısına kadar pek çok konuda anılarını ve tecrübelerini paylaştı.

İki saat süren gösterisinin ardından Bekir Develi’ye plaket verilmesiyle etkinlik sona erdi.