Oyuncularının tamamı sağlık çalışanlarından oluşan “ Sağlıkçılar Ordan Burdan” isimli tiyatro gösterisi Karaman Devlet Hastanesi Konferans Salonunda kahkahalar eşliğinde seyirciyle buluştu. Hemşirelik haftası nedeniyle hazırlanan etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

Hemşire Pınar Biçer tarafından kaleme alınan, sağlık çalışanlarının çalışma sahasında yaşadıkları ve karşılaştıkları trajikomik olayları konu alan ve birkaç skeçten oluşan gösteri yine sağlık çalışanları tarafından sahnelendi.

Etkinliğe pek çok sağlık çalışanının yanında Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu’ da katıldı.

Gösterinin sonunda Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu sahnede oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.   “Sağlık çalışanlarının stresli ortamlarda görev yaptıklarını belirterek böyle bir oyunun içimizden birileri tarafından ve de bu kadar profesyonelce oynanması stresimizi biraz olsun dağıttı. Amatör ruhla profesyonel bir oyun çıkardılar. Hepsini kutluyor ve teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu