AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti Şaphane Teşkilatının referandum çalışmaları çerçevesinde düzenlediği bir dizi etkinliğe katıldı.

Milletvekili Tan Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır ve teşkilat üyeleriyle Şaphane Meslek Yüksekokulu’nda Aktif Düşünce Topluluğunun düzenlemiş olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konulu toplantıda halk oylamasının önemini anlattı ve öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkındaki sorularını cevapladı.

Tan, Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, İl Genel Meclisi üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve parti teşkilat üyeleriyle esnafları ve iş yerleri ile bazı kuruluşları ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler verdiler.

Daha Şaphane ilçesine bağlı Karamanca köyünü ziyaret eden Milletvekili Ahmet Tan, 16 Nisan’da yapılacak olan seçimin ülkenin geleceği için çok büyük önem arz ettiğini ve Türkiye’nin evet kararından sonra kısa sürede dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına gireceğini söyledi. (YD-EFE)