Ak Parti Gediz İlçe Başkanı değişti, başkanlığa Avukat Mesut Yörük getirildi.

Gediz Belediye Park Orman Kafe’de yapılan AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongreye AK Parti Kütahya Milletvekilleri Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, çevre belediye başkanları ve parti yöneticileri ile delegeler ve partililer katıldı.

Daha önce aday olmadığını açıklayan Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Eflatun Coşar, yaptığı kongre açılış konuşmasında, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatarak, seçilecek olan yeni yönetime başarılar diledi.

Daha sonra Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, Hasan Fehmi Kinay ve Soner Aksoy birer konuşma yaparak, partinin yaptığı hizmetleri değerlendirdiler.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçime tek liste ile giren Avukat Mesut Yörük oyların tamamını alarak Ak Parti Gediz İlçe Başkanı oldu.

Mesut Yörük Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: "Sacit Sayın, Halil İbrahim Karahan, Mehmet Demirtaş, İbrahim Yüksel, Metin Gönen, Suat Bilgili, Ramazan Erkan, Osman Akdoğan, Mesut Aydemir, Mehmet Alsaç, Gülşen Şener Erkan, Mehmet Taner, Birgül Tülüoğlu, Murat Dönmez, Ahmet Sarı, İshak Sezer, Mehmet Akçadurak, Bünyamin Türer, Havva Şentürk, Aslan Satı, Ethem Doğan, Ayşe Ünlüsoy, Fatih Öztürk ve Kadriye Yiğit."(MA-EFE)