Kütahya’da eğitimci Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nın 5. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katıldığı Belediye Kültür Sarayı’ndaki kongrede, eski merkez ilçe başkanı Sebahattin Ceyhun da bir konuşma yaparak, partililere görev yaptığı süre içerisinde kendisine ve yönetim kuruluna verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra seçime geçildi ve rakipsiz olan Cevdet Korkmaz, oylamaya katılan delegelerin tamamının oyun alarak yeni merkez ilçe başkanı oldu.

Korkmaz’ın Yönetim Kurulu’na ise Ahmet Ali Kurt, Ahmet Kağan Tuna, Ali Doğan, Ayhan Görgün, Çiğdem Orhan, Fazlı kurt, Halil İbrahim Tekin, Hamdi Kurtkara, Hasan Semerci, İsa Solak, Mahmut Aktaş, Mehmet Şahin, Mehmet Tuna, Melda Soysal, Mesut Kaval, Muhittin Çiftoğlu, Mustafa Kazan, Nalan Altuğ, Nazlı Ersal, Nuriye Kuşluk, Oğuz Akyol, Recep Çakır, Sedat Göksu, Selçuk Çakır, Süleyman Yiğit, Tahsin Aydın, Yılmaz Kocatürk, Yusuf Atay ve Zekeriya Şahin seçildi.

Kongre sonrası konuşan Cevdet Korkmaz, hedeflerinin AK Parti’ye Kütahya’da daha ileri noktalara taşımak olduğunu kaydetti.(EFE)