AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından “Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet” programı düzenledi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavnucu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ercan Mercan, AK Parti İl EKM Başkanı Hüsna Balkan ve yaşlılar katıldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, referandum ile ülkemizin önemli bir eşikte olduğunu belirterek, “Büyüklerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Referandumun eşiğindeyiz. Ülkemiz için önemli bir karara evet diyerek imza atacağız. Sizlere inancımız tamdır. Bizler sandık başında bu ülkemin milli iradesine sahip çıkma gayretinde olacağız” dedi.

Milletvekili Vural Kavuncu da, "Bizlerde büyüklerimizin yaşına geldiğimizde saygı ve hürmet bekleyeceğiz. Onlarında bizden bunu bekliyorlar. Dinimizde de atalarımıza saygı ve hürmet etmemizi emrediyor. Onların her zaman ellerini ve ayaklarını öpmemiz lazım. Bizleri bu aşamaya getiren büyüklerimize saygı ve hürmeti hiç eksiltmemeliyiz. Yaşlılarımıza bu güne kadar her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (EFE)