Türkiye Beyazay Derneği Ege Bölgesi Koordinatörü Araştırmacı-Yazar Ali Rıza Soyaslan’ın kaleme aldığı ’Seninle benim aramda fark var, umut’ isimli kitabı çıktı.

Soyaslan, yaptığı açıklamada, Gonca Yayınevi’nden çıkan ’Umut Kitabı’nın amacının, engellilerin başarı sırları üzerinden gelişimleriyle ilgili farklı bir bakış açısı sunmak olduğunu dile getirdi.

Ali Rıza Soyaslan, "Allah’ın izniyle engellilerin iç dünyalarına hitap edebilecek, dünyalarını değiştirebilecek ve engellilerin engelli olmayanlara göğsünü gere gere hediye edebileceği bir kitap çalışması oldu. Ayrıca kişisel gelişim alanında tüm insanlara çok farklı bir yöntemle engellilerin başarı sırları çerçevesinde eğitim kitabı hazırlamaya çalıştık. Bu kitabın en güzel yanı onu herkesin okuyabilmesidir. Bu kitabımızın geliri ile Allah nasip ederse Tavşanlı’da engelli kardeşlerimize yönelik yeni bir sosyal tesis kuracağız.Biz ömrümüzü engelli kardeşlerimize, tüm insanlığa adadık. Bu çalışmamızdan da maddi bir beklentimiz yoktur.Üç aralık dünya engelliler günü münasebetiyle engellilerimizin başarı dünyası ile kişisel gelişim alanının bileşkesinden oluşan bu kitabımız tüm insanlığa hayırlar getirsin inşallah. kitabı almak isteyenler internet kitap site adreslerinden ve tüm kitapçılardan kitabı temin edebilirler" ifadelerini kullandı. (EFE)