Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan kendi işinde iş kazası geçiren Turgut Özal Mahallesi sakinlerinden Alime Karakaş’ı evinde ziyaret etti.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet Başkan Erdoğan, rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu belirrti.

Belediye Başkan Cavit Erdoğan, “sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar, hastalıklar, insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi.

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Erdoğan, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor" diye konuştu.

Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden nazik davranışları için memnuniyetini dile getiren, Alime Karakaş İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’a teşekkür etti.(MB-EFE)