Hisarcık Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve İl Genel Meclisi üyeleri Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Beyköy ve Kutluhallar Köyü arasında yapılan yol genişletme ve onarım çalışmaları yerinde inceledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen ile birlikte Beyköy ve Kutluhallar Köyü arasındaki 2 kilometrelik yolda İl Özel İdaresi tarafından başlatılan genişletme ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Aynı güzergahta bir süre önce yeni köprünün tamamlanarak hizmete girdiğini belirten Ak Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası,”Köprünün yapılış amacı sık sık kazalara neden olmasıydı. Köprünün hizmete girmesiyle birlikte Kütahya İl Özel İdaresi tarafından Beyköy ve Kutluhallar köyleri arasında 2 kilometrelik yolda başlatılan yol genişletme ve onarım çalışmaları hızla devam etmektedir. Çalışmalar sonunda bu kesimde yol genişliği yaklaşık 7 metreye ulaşacak. Köprü ve yol yapım çalışmalarına emeği geçen Vali Şerif Yılmaz’a, Ak Parti İl Başkanı İshak Gazel’e, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin’e, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz’a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.(MA-EFE)