Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sosyal Sorumluluk Projeleri Yönetim Birimi ile Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi işbirliğinde düzenlenen “Çanakkale’den Dumlupınar’a Yükselen Şanlı Bayrak” Kütahya liseler arası kompozisyon, şiir ve resim yarışması sonuçlandı.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda yapılan yarışmanın ödül törenine Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Şan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Aybek, okul müdürleri, öğrenciler ve misafirler katıldı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi de, Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinin hazırladıkları “Kalevani” adlı sunu takımının ödül olarak verildiği kompozisyon, şiir ve resim yarışmasının yürütücülüğünü üstlenerek projeye önemli bir destek verdiler.

Resim dalında birincilik ödülünü Ali Güral Anadolu Lisesinden Zübeyde Seçen, ikincilik ödülünü Fatih Anadolu Lisesinden Şevval Feyza Sarı ve üçüncülük ödülünü Sosyal Bilimler Lisesinden Süeda Yılmaz kazandı. Şiir dalında birincilik ödülünü Sosyal Bilimler Lisesinden Halil İbrahim Örümcü, ikincilik ödülünü Kılıçarslan Anadolu Lisesinden Burak Şen ve üçüncülük ödülünü Sosyal Bilimler Lisesinden Ezgi Baran kazandı. Kompozisyon dalında birincilik ödülünü Kütahya Lisesinden Zeynep Sudenur Elebioğlu, ikincilik ödülünü Atatürk Anadolu Lisesinden Serdar Batmaz ve üçüncülük ödülünü Kütahya Lisesinden Sevgi Uslu kazandı.(EFE)