Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto destekleriyle yapılan Spor Kompleksinin açılış kurdelesi, Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, Kaymakam Mustafa Türkcan, Belediye Başkanı Sahvet Türkcan ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv. Türkmen Kalkan tarafından tesisin ’hayırlı olması’ dilekleriyle kesilerek hizmete açıldı.

Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, Kaymakam Mustafa Türkcan ve Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, sporun gençlerin gelişmesi üzerinde önemli olduğunu vurgulayarak, açılan tesisin Domaniç’te öğrenci ve gençlere daha çok spor yapma imkanı sağlayacağını ifade ettiler. Kaymakam Mustafa Türkcan, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, öğrencilerin Domaniç’te huzurlu yaşamaları için her türlü desteği vereceklerini sözlerine eklediler.

Spor Kompleksinde basketbol, hentbol, tenis, voleybol gibi sporlar yapılabilecek.

Açılış töreni sonrası Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan ve Kaymakam Mustafa Türkcan 3 basket atışı yaptı. Rektör Karaaslan ilk atışta basket yaparken, diğer atışlar basket olmadı.(EFE)