Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı köy ve belde muhtarları için Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen TÜYAP Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarına gezi düzenlendi.

Gediz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığınca düzenlenen TÜYAP Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı gezisine, Gediz çevresinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan 55 köy muhtarı katıldı.

Fuara yapılan gezi ile ilgili bilgi veren Gediz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Cihan Ulusoy, ilçede modern tarım ve hayvancılığın gelişmesi için Ziraat Odası Başkanlığı ile işbirliği yaparak köy ve belde muhtarlarına fuar gezisi düzenlediklerini söyledi.

Gediz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Cihan Ulusoy, “Ülkemizdeki tarım, hayvancılık, makine ve ekipmanlarındaki gelişimi bölgemizde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın da öğrenip uygulaması gerekir. Bu alanda gelinen en son noktayı yerinde görmeleri için muhtarlarımızla birlikte Bursa Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri ile Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı’na bir gezi düzenlenmiştir. Bu tür fuarlara yaptığımız gezilerin etkilerini kısa zamanda bölgemizde görmekteyiz” dedi.