Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, şehirler arası yolcu taşıma firmaları Kaymakam Soner Bedir ve İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ın aracılığı ile güçlerini birleştirdiler.

Pazarlar Belediyesinin Şehirler arası yolcu taşıma işinden çekilmesi ile ilçede yolcu taşıma firmalarının ilçede yeni yolcu taşıma firmaları kuruldu.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ın makamında yolcu taşıma firma yetkilileri toplantı yapıldı. Kaymakam Soner Bedir ve İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, arabulucuyu ile firmalar daha iyi hizmet etmek için birleştiler.

Toplantıya Kaymakam Soner Bedir, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Firma yetkilileri Akif Çelik, Hakkı Akdoğmuş ve Recep Çatal katıldı.

Kaymakam Soner Bedir ve İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ın çabaları ile Yolcu Taşıma Firmaları arasında uzlaşının sağlandığı, Yolcu Taşıma firmaların yapılan anlaşmalara uyacağı bildirildi.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Belediyemizin şehirler arası yolcu taşımasından çekilmesi ile ilçemizde yeni Yolcu Taşıma Firmaları kuruldu. İlçemiz halkının düzenle daha iyi hizmet alabilmesi için Yolcu Taşıma Firma yetkililerini Kaymakamımız Soner Bedir ile birlikte bir araya getirdik. Aralarındaki problemleri masaya yatırarak çözdük. Yolcu taşımak için girişilecek rekabet sonucu ortaya çıkacak olan yolcu kapma telaşından dolayı istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için tarafları bir araya getirdik. Daha önce Belediyemiz ile özel firma arasında yapılan dönüşümlü saat uygulamasını kendilerine sunduk. Yolcu taşıma firma yetkilileri bu teklifimizi olumlu karşıladılar. Yolcu Taşıma Firma yetkililerinin anlayışlı davranmalarından dolayı hepsine teşekkür ederim. Artık insanımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunmalarını bekliyoruz" dedi.(MB-EFE)