Tavşanlılı İl Genel Meclisi üyeleri, Spor ve Gençlik İlçe Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Demiralp’e başarılar dileyerek, Tavşanlı’nın sportif alanda yürütülen çalışmalarına her zaman destek vereceklerini söylediler.

Tavşanlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinden Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Demiralp’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Spor camiası başta olmak üzere daire amirleri ve siyasilerin ziyaret ettiği Mehmet Demiralp, Tavşanlı’da ki sportif faaliyetlerin iyileştirilmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Son olarak İl Genel Meclis üyeleri Ramazan Aydemir, Bilal Kıyak, Osman Oral, Mustafa Altınbay ve Mehmet Çetin Demiralp’e hayırlı olsun dileklerini sunarak yeni görevinde başarılar diledi. İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Ramazan Aydemir, “ Uzun süredir boş kalan spor müdürlüğü makamına atanan Mehmet Demiralp’e başarılar dilemek için buradayız. Biz Kütahya’da ki çalışmalarımızda Tavşanlı sporunu geliştirmek ve gençlerimize enerjilerini atacak bu alanda ki yatırımla için üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz. Eksiklikler tespit edilerek el birliği ile giderilecek. Mehmet Demiralp’e hayırlı olsun dileklerimizi sunarak görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

1969 Tavşanlı doğumlu olan ve 23 yıldır Fizik öğretmenliği ile idareci olarak eğitim kurumlarında çalışan Mehmet Demiralp’te kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, “Spordaki eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Bu alanda ki çalışmalarımızı başta ilçe Kaymakamımız Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanımız Mustafa Güler, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve ilçemizde ki spor camiasıyla istişare ederek gidereceğiz. 8 Aralık Pazartesi günü başlayan görevimizde buraya gelerek bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, başarı temennisiyle şahsımı onure eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum“ diye konuştu.(İÖ-EFE)