Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, güçlendirme çalışmaları devam eden Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile birlikte güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakam Bedir, inceleme sırasında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yüklenici firma yetkilileri, Ekim ayında, eğitim binası, spor salonu ile konferans salonunda başlanan güçlendirme çalışmalarında, temelleri açma ve perde betonların atılacağı duvarların yıkım işlerinin tamamlandığı, bu hafta ise demir bağlama işlemlerine başlanacağını, daha sonra beton işlemlerine geçileceğini, 120 öğrenci kapasiteli Pansiyon binasının güçlendirme çalışmasının ise Mayıs ayında başlanacağını belirttiler.

İş güvenliği ile ilgili önlemlerde ihmalkar davranılmamasını isteyen Kaymakam Bedir, “İnşallah sözleşmede belirtilen süresi içerisinde kazasız bir şekilde işi tamamlanacağını umut ediyoruz. Öğrencilerimizin daha sağlıklı binalarda eğitim görmelerini istiyoruz” dedi.(MB-EFE)