Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin yeni Kaymakamı Soner Bedir, okul ziyaretlerine Pazarlar İlk ve Ortaokulundan başladı.

Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir ve Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Bedir, Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek ve Pazarlar Ortaokulu Müdür vekili Faruk Ünver’ten okul hakkında brifing aldı.

Daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle aynı sıraları paylaşan Kaymakam Bedir, öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilere sorduğu sorulardan aldığı cevaplar karşısında öğrencilerin eğitim seviyesinden memnun olan Kaymakam Bedir, "Sizler, ülkemizin geleceğisiniz. Sizlerin aldığı başarılı eğitimler ülkemizin aydınlık geleceğini yakından ilgilendiriyor. Devletimiz sizlerin başarılı ve bilgili birer birey olarak yetişmeniz için tüm imkânlarını seferber ediyor. Bizlerde bu kapsamda ilçemiz genelindeki bütün okulları ziyaret ederek sizlerin istek ve sorunlarınızı dinliyor, okullarımızdaki eğitim seviyelerini tespit ederek, sizlerin eğitim seviyelerini daha yukarıya çıkartabilmek için çalışmalar yapıyoruz. Görüyorum ki öğretmenlerinizi can kulağıyla dinleyerek çok güzel bir eğitim ve bizlerin çalışmalarını boşa çıkarmamışsınız. Bu anlamda ilçemizdeki eğitim seviyesini daha da yukarıya çıkartabilmek için Kaymakamlık olarak yoğun çalışmalar yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.(MB-EFE)