Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav’a kısa bir süre önce atanan Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kaymakam Gürbüzerol,Simav’ın modern bir kent ve örnek bir ilçe olduğunu belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Simavlılara hizmete hazır olduklarını ifade eden Kaymakam Gürbüzerol, ilçede kurumlar arasında önceden var olan uyum, işbirliği ve diyaloğun bundan sonra da artarak devam edeceğini ve hizmetlerin süreceğini bildirdi.

Kaymakam Gürbüzerol’a ilçeye yeniden hoş geldiniz dileyerek sözlerine başlayan Başkan Özkan, “Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav, hem belediye olarak bizim hem de devletimizin gerçekleştirdiği bir dizi hizmet ve yatırımlar sayesinde her geçen gün gelişip büyümekte ve modern bir kent görünümüne kavuşmaktadır. Hizmetlerimizi yaparken geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Kaymakamlık başta olmak üzere diğer kurumlar arasında sürdürdüğümüz koordinasyonu devam ettirmek suretiyle Simavlı vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini sunmaya çalışacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın “dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Özkan, Kaymakam Gürbüzerol’a Belediye hizmet binasının giriş kapısına kadar eşlik ederek uğurladı.