Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, daire amirleri ile birlikte “Halk Günleri” kapsamında Saray Köyde vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinlediler.

Vatandaşlar ile bir araya gelen Kaymakam Ahmet Karaaslan, halkın sıkıntılarını dinleyerek istek ve taleplerini aldı.

Kaymakam Karaaslan, amaçlarının halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, ilçemizde yardıma muhtaç ailelere gerekli yardımlarda bulunacaklarını ve güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacaklarını dile getirdi. Kaymakam Karaaslan, “köylerimizin sorunları hepimizin sorunu. Allah huzurumuzu bozmasın, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim kılsın. Yeter ki huzurumuz olsun. En küçük sorununuzda bile devlet olarak yanınızdayız. Sizlere hizmet etmek amacı ile buradayız" dedi

Kaymakam Karaaslan, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Kaymakam Karaaslan, vatandaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili makamlara sunulacağını belirtti.

Saray Köy Muhtarı Ali İhsan Bozkurt, “Sayın Kaymakamımızın köye kadar gelip Köyün sorunlarıyla ve köy halkıyla yakından ilgilenmesinin ve sohbet etmesinin mutluluğunu yaşadık. Köy halkımız adına Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ”dedi.

Vatandaşlar ise, Kaymakam Ahmet Karaaslan ve daire amirlerinin yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.(MB-EFE)