Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının hazırladığı 2017 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde, Kısa Vadeli Sigorta Kolları Mevzuat Eğitimi başladı. 27-31 Mart 2017 tarihlerini kapsayan eğitim Kütahya Gülümser Hatun Termal Otelde gerçekleştiriliyor.

Eğitim programının açılış konuşmasını Kütahya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar yaptı. Halen yürürlükte bulunan 2011-50 sayılı genelgenin revize çalışmalarının tamamlanması nedeniyle ortaya çıkan mevzuat değişiklikleri hususunda karşılaşılabilecek olan sorunların ve eksikliklerin giderilmesi, diğer yandan vatandaşlara sunulan geçici iş göremezlik, iş kazası, meslek hastalığı ve analık ödemesi hizmetlerinin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi amacıyla bu eğitimin düzenlendiğini kaydeden Sayar, “Bilindiği üzere İlimizde üçüncü defadır gerçekleştirdiğimiz bu eğitimin belirlenmiş olan hedeflere ulaşmasını temenni eder, tüm katılımcılara teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Kısa Vadeli Sigorta Kolları Daire Başkanı Osman Yüce, “Kütahya İlinde üçüncüsünü gerçekleştirmekte olduğumuz bu eğitimde bizlere her zaman desteği olan İsmail Sayar’a akabinde tüm Kütahya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarına, bizleri Kütahya’da misafir ettikleri hem de göstermiş oldukları misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Eğitimin tüm vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmemiz açısından faydalı olacağına inancım tamdır" ifadelerini kullandı.(EFE)