Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, turizm alanındaki en önemli etkinliklerden biri olan “ Travel Turkey İzmir” Turizm Fuarı açılış programına katıldı.

İzmir Fuar Alanı’nda 8. si gerçekleştirilen “Travel Turkey İzmir” Turizm Fuarında; Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ile hazırlanan Kütahya İli tanıtım standının açılışı, Vali Şerif Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Şerif Yılmaz tarafından açılışı gerçekleştirilen Kütahya İli Tanıtım Standı ile; Kütahya’nın tarihi, kültürel ve sanatsal değerleri ile turizm zenginliklerinin yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına ve tatil planı yapmakta olan tüketicilere gösterilmesi ile 14. Yüzyıldan günümüze kadar gelişerek devam eden çini sanatı, termal kaplıcaları, Frig Vadileri ve Aizanoi Antik Kenti, kuruluşun anası Hayme Ana, Başkomutan Tarihi Milli Parkı Şehitlik ve anıtlarımız, geleneksel kıyafetleri ve mutfak kültürünün tanıtımı sağlayacağı belirtildi.

Vali Şerif Yılmaz, açılış programı sonrası fuar alanında bulunan diğer İllere ait tanıtım standlarını ziyaret etti.

Açılış programına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve diğer yetkililer katıldı.(EFE)