Kütahya’da bu yıl 26’ncısı düzenlenen “Servislerarası Futbol Turnuvası” Zafertepe Halı Sahasında Sırlama-Hammadde karşılaşması ile başladı.

Sembolik olarak turnuvanın ilk santrasını yapan İcra Kurulu Üyesi Naci Pekcan, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.İş yeri çatısı altında tüm personel ile bir bütün aile olduklarını söyleyen Pekcan, bu yıl 26’ncısını düzenledikleri futbol turnuvasının tek amacının personelin iş stresinden biraz olsun uzaklaşması ve çalışanlar arasında dostluk ile arkadaşlığın daha da pekişmesi olduğunu söyledi.

Birinci tur karşılaşmaları 9 Ağustos’ta sonlanacak

Dört grupta 18 takımın mücadele ettiği birinci tur karşılaşmaları 9 Ağustos’ta sona erecek. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final ,yarı final ve final karşılaşmaları her yıl olduğu gibi bu yıl da, porselen tesisleri içinde bulunan futbol sahasında yapılacak. Turnuvanın açılış törenine Güral Porselen İcra Kurulu Üyesi Naci Pekcan’nın yanı sıra fabrika yöneticileri Onur Kınalıbaş, Ahmet Ali Kurt ve ünite sorumluları katıldı.

Turnuvalar hakkında bilgiler veren turnuva organizasyon sorumlusu İsa Türkkan, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvası, tesisler olarak Kütahya’da ilk ve tek futbol turnuvası olma özelliğini taşımaktadır. Toplamda 216 sporcu ve 18 takım ile bölgenin de en büyük halı saha futbol turnuvasıdır. Bu önemli etkinliğe verdikleri büyük desteklerden dolayı herkese tüm sporcular adına teşekkür ediyorum. Turnuvalarımızın birinci bölümü Zafertepe halı saha tesislerinde hafta içi günde üç karşılaşma ile yapılacaktır.İkinci bölümde ise kendi tesislerimizde çeyrek ,yarı ve final karşılaşmaları ile kupa törenimiz olacak. Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuvamıza tüm Kütahya halkımızı bekliyoruz” dedi. (MS-EFE)